Weboldalunk sütiket használ. Az oldal böngészésével Ön automatikusan hozzájárul ehhez (a sütikről bővebben itt olvashat)
Rendben
Facebook Google+ Szallasbazis.hu

Foglalási útmutató

A kiválasztott apartmant, szállást Ön lefoglalhatja az alábbi módokon:

-    Telefonon: +36/74/736-618 ; +36/70/635-9661

-    E-mail-ben: info@szallasbazis.hu

-    Online szállásfoglalási rendszerünkön keresztül

-    Személyesen (cím: 7150 Bonyhád, Mónus Illés u. 31.)

A fent ismertetett foglalási módozatok bármelyikét választva, apartman, szállás áraink változatlanok maradnak! Bármely fenti módozat választása esetén tudomásul veszi és megérti Adatvédelmi nyilatkozatunkat, Szerződés Mintánkat, Általános Szerződési Feltételeket és lemondás esetén foglaló visszatérítésének mértékét! Foglaló befizetése előtt lehetőség van weboldalunk oldalsó menüpontjában elolvasni illetve megismerni üdülési szerződés mintánkat, következő linken elérhető: https://szallasbazis.hu/udulesi-szerzodes-minta
 

Adatkezelési tájékoztató: https://szallasbazis.hu/adatkezelesi-tajekoztato

Általános Szerződési Feltételek: https://szallasbazis.hu/altalanos-szerzodesi-feltetelek

Szerződés Minta: https://szallasbazis.hu/udulesi-szerzodes-minta

LEMONDÁS ESETÉN: Szerződő felek megállapodnak, ha Bérbevevő az általa lefoglalt apartmant, szállást egyéb okból lemondja, azaz eláll az üdülési szerződéstől, a kifizetett foglaló (részvételi díj kb. 30-45 %-a + adminisztrációs költség) a következőképpen kerülhet visszafizetésre (amit kötelezően Bérbevevőnek írásban kell kérvényezni, erdeti aláírásával):

a) ha 60 vagy annál több napon túl jelzi a lemondási szándékát, úgy a befizetett foglalóból kb. 25 % visszajár részére, Forintban (HUF), az aktuális EUR/HUF árfolyammal számolva.

b) ha 30 nappal korábban jelzi a lemondási szándékát, úgy a befizetett foglalóból kb. 15 % visszajár részére, Forintban (HUF), az aktuális EUR/HUF árfolyammal számolva.

c) ha 30 napon belül jelzi a lemondási szándékát, úgy a befizetett foglaló nem kerül visszafizetésre.

FONTOS! Amennyiben sikerült kiválasztani a megfelelő apartmant, szállást jegyezze fel annak kódszámát (Pl.: VIR001A)! Erre a továbbiak alkalmával, többször is szüksége lesz.

A foglalási módok bármelyikét választva, Ön először „foglalási ajánlatot” tesz a szallasbazis.hu, (továbbiakban: szallasbazis) felé. Az ajánlat beérkezését követően leellenőrizzük az abban meghatározott időintervallumra illetve apartmanra, szállásra vonatkozó foglaltsági állapotot. Erről legkésőbb 48 órán belül értesítjük Önt e-mail-ben vagy telefonon. Amennyiben az apartman, szállás lefoglalható, úgy foglalását érvényesítheti a visszaigazolásban szereplő további teendők elvégzésével. Más esetben az Ön foglalási ajánlatában már megadott paraméterek figyelembevételével, új ajánlatot készítünk Önnek.

A visszaigazolás tartalmazza:

-    az apartman, szállás pontos árát (árkalkuláció),

-    a foglalóként befizetendő összeget (részvételi díj kb. ≈10-60%-a)

-    a fennmaradó összeget (részvételi díj kb. ≈40-90%-a)

-    a szállás lefoglalásának időpontját, személyek számát

-    és esetleg minden az utazással kapcsolatos egyéb tudnivalót

A visszaigazolást követően, Önnek 5 munkanap áll rendelkezésére, hogy a foglalóként befizetendő összeget (részvételi díj kb. ≈10-60%-át) megfizesse, annak elmaradása vagy késedelme esetén foglalását töröljük.

Az árak Euróban értendők! Kivételt képez a VIR001 kódszámú „Golubar és Link” apartmanház, mely esetében a foglaló (részvételi díj ≈30%-a) illetve a fennmaradó összeg (részvételi díj ≈70%-a) Forintban fizetendő. Az említett apartmanház lefoglalása estén a fizetési tudnivalókról e-mail-ben vagy telefonon értesítjük.

Választható fizetési módok:

-    Utalással (nem kell devizaszámlával rendelkezzen) vagy

-    Bármely OTP Bankban, bankszámlánkra történő közvetlen befizetéssel

-    Személyesen is befizetheti irodánkba: 7150 Bonyhád, Mónus Illés utca 31.

 

FONTOS! Kérjük, utaláskor közleményként tüntesse fel az Ön kapott kódját, az apartman kódját, és az azt lefoglaló személy (bérbevevő) nevét (Pl.: SZ-062988, Minta József VIR001A)

 

Utalás esetén számlaszámunk (OTP Bank, 7150 Bonyhád, Szabadság tér 10.):

GOLUBAR IGOR  11763464-28476883

 

Külföldről Magyarországra való utalás esetén IBAN számlaszámunk:

GOLUBAR IGOR   HU85 1176 3464 2847 6883 0000 0000

 

OTP Bank SWIFT kód (BIC):  OTPVHUHB

 

A részvételi díj (foglaló) kb. ≈10-60%-ának beérkezését követően véglegesítjük foglalását oly módon, hogy 2 példányos üdülési szerződést töltünk ki, melyet postán, faxon vagy elektronikus úton juttatunk el Önnek. Ezekből egy példány Önnél marad, egy példányt pedig az esetlegesen hiányzó adatok pontos megadásával és aláírásával hitelesítve, 10 napon belül kell visszajuttasson részünkre. Amennyiben aláírásával nem hitelesíti az üdülési szerződést, vagy nem küldi vissza részünkre, úgy a szállás nem kerül lefoglalásra, továbbá a befizetett részvételi díj kb. ≈10-60%-a, vagyis a foglaló nem kerül visszafizetésre. A harmadik példányt, a hiányzó adatok pontos kitöltésével és aláírásával hitelesítve a nyaralás alkalmával átnyújt az apartman, szállás tulajdonos részére. Kivételt képez ez alol, ha elektronikus úton köttetik meg a szerződés, mert az esetben egy aláírt és pecsételt példányt küldünk az e-mail címére, amit szintén 10 munkanapon belül aláírva, szkennelve kell visszaküldeni részünkre! Az üdülési szerződés tartalmazza a szállással kapcsolatos összes fontos információt, továbbá átvételi elismervényként is szolgál, mely alapján az Ön által foglalóként befizetett összeget (részvételi díj kb. ≈10-60%-át) hiánytalanul átvettük.

A részvételi díj fennmaradó kb. ≈40-90%-a (második részlet) az apartman, szállás tulajdonosának a helyszínen fizetendő. Kivételt a VIR001 kódszámú „Golubar és Link” apartmanház illetve a VIR005 kódszámú „Panoráma” apartmanház képez. E két apartmanháznál, a részvételi díj fennmaradó ≈70%-át a nyaralás előtt 3 héttel szükséges befizetni a megadott számlaszámra! A számlát a helyszínre érkezéskor az apartman, szállás Tulajdonosa állítja ki, a második részlet, azaz a fennmaradó részvételi díj megfizetését követően.

Egyéb költség:

- idegenforgalmi adó (TAXA) kb. 1 Euro/fő/nap, mely a helyszínen fizetendő (12 éves  kor alatt ingyenes). A megadott ár tájékoztató jellegű!

- egyszeri adminisztrációs díj (banki-, egyéb költség): 10 Euró

Fontos megemlítenünk, hogy a foglaló megérkezése utáni napokban (10 munkanapon belül) küldjük el Önnek az üdülési szerződést, amit átolvas, értelmez, és saját akaratával aláír és visszaküldi részünkre!

Online foglalási rendszerünk használati tudnivalói és menete:

Amennyiben Ön Online módon kívánja megtenni foglalási szándékát a szallasbazis felé, úgy minden apartman alatt megtalálja a „FOGLALÁS” fülecskét, és az alatta lévő adatokat kell kitölteni, majd rákattint a "FOGLALÁS ELKÜLDÉSE" gombra! Lehetősége nyílik ajánlatkérésre is, az pedig a "FOGLALÁS" alatt "Űrlap megjelenítése" gombra kattintva megjelennek a kitöltendő részek, majd azok kitöltése után rákattint az "ONLINE AJÁNLATKÉRÉS" gombra! Továbbá fent az "Elérhetőségek" alatt, ahol a térkép is megjelenik, ott is van egy kék színű "Ajánlatkérés" gomb, ott is megteheti az ajánlatkérést!

Felhívjuk figyelmét, hogy az elvégzett árkalkuláció során kiszámított végösszeg csupán tájékoztató jellegű, és a kért időszakra vonatkozik. A foglalás módosítása esetén a már korábban kikalkulált árakat nem tudjuk garantálni.

Weboldalunkon szereplő árak, adatok, információk, leírások tájékoztató jellegűek, ebből eredő esetleges elírásokért reklamációt nem fogadunk el és nem vállalunk semmilyen felelősséget! Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! A pontos ár megállapítása egyeztetés után történik (e-mailben ajánlat tételkor, telefonon, személyesen stb...).

Online foglalás menete:

Amint kijelölte, hogy melyik apartmanba szeretne nyaralni, kijelölte a nyaralás pontos dátumát és személyek számát, úgy a rendszer egyből kiszámolja a nyaralás teljes összegét (alul az "Ár"-nál). A szükséges adatok kitöltését követően, alul látni fogja a rendszer által kiszámolt árat, majd a "Feltételeket elolvastam, és elfogadom" felhasználási feltételünk megismerése után kipipálja azt, és így a "FOGLALÁS ELKÜLDÉSE" gombra kattintva véglegesítheti foglalását!

Felhívjuk figyelmét! Az árkalkulációhoz, azaz az ajánlatkéréshez és a végleges foglaláshoz nem kell regisztrálnia weboldalunkon, simán regisztráció nélkül is foglalhat!

Foglalás időpontja:

Rendszerünk az Ön által meghatározott nyaralási időtartamot az árkalkulációban automatikusan felbontja az elő-, fő-, illetve utószezoni éjszakák számára.  

Személyek száma:

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy rendszerünk kialakítása során valamennyi apartman esetében az azt lefoglalható minimum és maximum személyek száma meghatározásra került. Azonban a Személyek számának megadása rovatban lehetőséget adunk Önnek az ettől való eltérésre is.

Ez alapján:

Valamennyi apartmanunk foglalható csupán akár 1 fő részére is. Azonban ahogy azt az árkalkulációban is látni fogja ennek feltétele a rendszerben meghatározott minimum személyek számának kifizetése!

Amennyiben többen (nagyobb családok) szeretnének nyaralni és apartmant foglalni, úgy ehhez a foglaláshoz kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot e-mail-ben, telefonon vagy személyesen, majd elkészítjük Önöknek egyedi ajánlatunkat!

Rendszerünk az Ön(ök) által kiválasztott időpontban, a meghatározott személyek száma és az általunk meghatározott pótágyas és nem pótágyas férőhelyek figyelembe vételével végzi el az árkalkulációját.

Extra:

Valamennyi extra a helyszínen kérhető és az apartman tulajdonosának fizetendő.

(pl. klíma, háziállat, félpanzió stb.)

Az árkalkuláció során az „extrák” (pl. klíma vagy háziállat) igénybevételi díját nem számoljuk a szállás bérbeadási díjához.

Szerződés:

Üdülési szerződését Ön kérheti tőlünk Postai úton vagy e-mailben.

Az úgynevezett "FOGLALÁS" fülecske alatti "foglalási adatlap", azaz személyes adatok, és nyaralással kapcsolatos információk kitöltése után a "FOGLALÁS ELKÜLDÉSE" gombra kattintva érvényesíti és küldi el foglalási ajánlatát részünkre.

Online szállásfoglalási rendszerünk, egy minden esetre kiterjedő, egyszerű felépítésű, könnyen kezelhető felhasználóbarát felület. Az ezen keresztül történő foglalást, ajánljuk elsősorban a kettő-, három-, négy-, öt-, hat személyes, vagy 2x2 személyes nyaralni vágyó vendégeink számára. A nagyobb vagy többgyermekes családok, baráti társaságok igény szerinti elhelyezése esetén, kérheti ajánlatunkat, segítségünket e-mail-ben vagy telefonon.

Felhívjuk figyelmét, hogy a foglaltságot mutató naptárban („szabad helyek” fülecske) feltüntetésre kerültek a lefoglalt nyaralási időtartamok utolsó (távozási) napjai is. Ettől az időponttól Ön már lefoglalhatja szállását, hiszen az Ön(öke)t megelőző vendégek az említett nap legkésőbb de. 10 órájáig elhagyják az apartmant.

Pl.: Ha egy apartman július 10-étől július 20-áig került lefoglalásra (azaz a foglaltságot mutató naptárban "piros keretet ad a dátum mezőnek és belül fehérrel van jelölve", vagyis szabad, akkor Ön július 10-éig vagy július 20-ától már foglalhat!

A foglalási útmutatóval kapcsolatos kérdés felmerülése esetén, forduljon hozzánk bizalommal, a fent feltüntetett elérhetőségeink bármelyikén!

   

Kellemes nyaralást kívánunk!

  

Szallasbazis.hu Online Szállásfoglalási és

Utazási Információs Portál Tulajdonosa: 

GOLUBAR IGOR

Székhely: 7150 Bonyhád, Mónus Illés utca 31.

Tel.: +36/74/736-618

Mob.: +36/70/635-9661

info@szallasbazis.hu

Nyilvántartási szám: 50418093

Adószám: 53016092-1-37

Privat e-mail.: golubarigor@gmail.com