Weboldalunk sütiket használ. Az oldal böngészésével Ön automatikusan hozzájárul ehhez (a sütikről bővebben itt olvashat)
Rendben
Facebook Google+ Szallasbazis.hu

Házirend

Kérjük, figyelmesen olvassa el házirendünket!

 

1. A Bérbevevő (vendég) az apartman házba (apartmanba, szállásra) történő érkezésekor köteles az apartman ház tulajdonosának felmutatni az üdülési szerződést, átadni neki a turisztikai irodába való bejelentéshez szükséges személyes okmányokat, iratokat (útlevél/személyi igazolvány) illetve kifizetni az apartman tulajdonosának a nyaralás fennmaradó összegét.

 

2. Az apartmanba kizárólag csak azok a személyek, vendégek tartózkodhatnak, akikre a foglalás vonatkozik, továbbá csak annyi személy tartózkodhat az apartmanba, amennyi fő az üdülési szerződésben szerepel! Kérjük ennek figyelembevételét!

 

3. Az apartman, szállás elfoglalása az üdülési szerződésben szereplő első nap 14:00 órától lehetséges, elhagyása az üdülési szerződésben szereplő utolsó nap legkésőbb délelőtt 10:00 óráig kell megtörténjen, ettől eltérni kizárólagosan egyéni egyeztetéssel lehet.

 

4. Az elfoglalt apartmannak, szállásnak távozáskor, az érkezéskori állapotot kell tükröznie, azaz tisztának és sérülésmentesnek kell lennie. Kérjük ennek figyelembevételét!

 

5. Az apartman házban (apartmanban, szálláson) szemetelni, rendetlenséget hagyni TILOS! A nyaralás időtartama alatt, az apartman ház tulajdonosának nem tartozik a feladatkörébe az apartmanok kitakarítása, továbbá a szemetes kuka folyamatos kiürítése. A tisztaságért mindenképpen vendég a felelős, ezért kérjük, a szemetet ne a nyaralás utolsó napján ömlesztve vigyék a gyűjtőbe, hanem minden nap ürítsék ki a szemetes tartalmát!

 

6. Az apartman ház (apartman, szállás) pihenésre való, ezért a zajongás és a többi vendég bármely napszakban történő zavarása TILOS! Kérjük ennek figyelembe vételét a rádió, TV, vagy egyéb elektronikai eszközök használatakor is!

 

7. Grillezés után kérjük a parázs eloltását! A sütéshez szükséges fát, faszenet nem biztosítjuk, azt mindenki saját maga kell megvásárolja. A grillezőt és a környékét kérjük használat után összetakarítani szíveskedjék!

 

8. A nyaralás időtartama alatt, az apartman házban (apartmanban, szálláson) bekövetkező kárt az apartman ház tulajdonosával haladéktalanul közölje. Az okozott károkért a vendég a felelős, melyet kötelessége megtéríteni az apartman tulajdonos részére.

 

9. Az apartman ház tulajdonosa nem köteles törölközőt, szappant, WC papírt… stb. és egyéb tisztálkodási szereket, tisztítószereket vagy mosogatószert biztosítani a vendégek számára.

 

10. A vizes ruhákat, törölközőket az erre alkalmas ruhaszárítóra kérjük elhelyezni és ne az apartman korlátaira vagy székekre stb.!

 

11. Az apartman házban (apartmanban, szálláson) dohányozni tilos! A dohányzás csak az arra kijelölt helyen megengedett (pl.: terasz, udvar stb.) A cigarettacsikket a földre dobni tilos!

 

12. Az apartman házba könnyen gyulladó és robbanó, kellemetlen szaggal járó anyagot bevinni tilos!

 

13. Az étkezés kizárólag, az arra a célra kialakított, étkezőben vagy konyhában a megengedett. Tányérok, evőeszközök, asztalok, székek stb. átvitele egy másik apartmanba nem engedélyezett.

 

14. A csapi víz (vezetékes víz) fogmosásra, kézmosásra, fürdésre, zuhanyzásra és felforralva főzésre alkalmas! A csapi víz helyett javasoljuk inkább a helyi boltokban kapható ásványvizek fogyasztását!

 

15. Kérjük, az apartman házban (apartmanban, szálláson) az Ön(ök) kényelméért elhelyezett elektromos készülékeket rendeltetésüknek megfelelően használják. A nem megfelelő használatból bekövetkező kár(ok)ért a vendég a felelős! Kár esetén, az okozott kárt köteles haladéktalanul közölni az apartman ház tulajdonosával, továbbá köteles azt részére teljes mértékben megtéríteni.

 

16. A légkondicionáló (klíma) berendezés használata kizárólag az apartman házban (apartmanban, szálláson) tartózkodás alkalmával, zárt ablakok és ajtók mögött a megengedett. Kérjük, rendeltetésszerű használatának figyelembevételét!

 

17. A vendég az apartman házból (apartmanból, szállásról) történő távozása alkalmával, a személyes vagyon védelmében, kivétel nélkül köteles a lehetőség szerinti védőintézkedéseket (bezárni az ajtókat, ablakokat... stb.) megtenni. A személyes vagyon védelme a vendég felelőssége, ezen tárgykörrel kapcsolatos bármilyen probléma felmerülése esetén az apartman ház tulajdonosát semmiféle felelősség nem terheli.

 

18. Az apartman házhoz (apartmanhoz, szálláshoz) tartozó értékek, tárgyak védelme a vendég felelősségkörébe tartozik.

 

19. Az apartman ház (apartman, szállás) elhagyásakor kivétel nélkül kötelesek a villanyokat le-, az elektromos készülékeket kikapcsolni, napernyőket becsukni, a csaptelepeket illetve a gázt elzárni.

 

20. A vendég távolléte során az apartman ház tulajdonosa csak kivételes esetekben léphet be a kiadott apartmanba, szállásra. Kivételes esetnek számítanak, a közbelépés vagy bármiféle biztonsági óvintézkedés egy esetleges anyagi kár elkerülése érdekében.

 

21. Az apartman házban (apartmanban, szálláson) csakis az üdülési szerződésben feltüntetett, meghatározott számú személy tartózkodhat. Bármilyen ezzel a tárgykörrel kapcsolatos probléma felmerülése esetén, az apartman ház tulajdonosának jogában áll felmondani a szerződést és megszakítani a nyaralást az ott tartózkodó vendégek számára. Vendég(ek)et fogadni, kizárólag az apartman ház tulajdonosának előzetes megkérdezése és beleegyezése esetén megengedett.

 

22. Kérjük, az apartman házhoz történő parkolás alkalmával legyenek tekintettel a többi vendég parkolási lehetőségeire.

 

23. Amennyiben az apartman házat (apartmant, szállást), bármilyen okból kifolyólag nem tudja elfoglalni az üdülési szerződésben szereplő első nap, késését kérem legkésőbb 20:00 óráig közölje a SZALLASBAZIS.HU-val. Ennek elmaradása esetén az apartman ház tulajdonosának jogában áll az üdülési szerződésben szereplő nyaralás kezdő időpontjától számított 24 órát követően más vendég részére kiadni az apartman házat (apartmant, szállást). Felhívjuk figyelmét, hogy ilyen esetben a már befizetett összeg nem kerül visszatérítésre!

 

24. Amennyiben a vendég az üdülési szerződésben szereplő időpont előtt kíván hazautazni, semmilyen esetben sem kötelezhető az apartman ház tulajdonosa a végösszeg különbözetének megfizetésére.

 

 

Az apartman ház tulajdonosa, mindenkor vendégei kényelmét és pihenését tartja szem előtt. Szívesen áll rendelkezésükre bármilyen probléma felmerülése, információ szolgáltatása… stb. esetén. Kérjük, forduljanak hozzá bizalommal! Az apartman házzal kapcsolatos minőségi illetve egyéb észrevételeket az apartman ház tulajdonosával közölni szíveskedjenek. Amennyiben a probléma továbbra is fennáll, kérjük, értesítsék a SZALLASBAZIS.HU-t!

 

A házirendet mindenki köteles betartani!

Tel/Fax: +36/74/736-618

Mob.: +36/70/635-9661 

E-mail: info@szallasbazis.hu

Kellemes nyaralást kívánunk!