Weboldalunk sütiket használ. Az oldal böngészésével Ön automatikusan hozzájárul ehhez (a sütikről bővebben itt olvashat)
Rendben
Facebook Google+ Szallasbazis.hu

Miért érdemes nálunk foglalni?

  Fontos szlogenünk a MEGBÍZHATÓSÁG, BIZALOM és MINŐSÉG, hiszen hosszútávon csak így tud egy vállalkozás megfelelően működni!

 

   Kérésre egyedi ajánlatot készítünk Önnek, amit e-mailben is elküldünk! Foglaló megérkezése után üdülési szerződést küldünk, így Ön és kedves családja biztosítva vannak, hogy az összeg be van fizetve illetve a szerződés tartalmazza azt is, hogy a helyszínen mennyit kell a tulajdonosnak fizetni (nyaralás dátuma, személyek száma stb.).

 

  Nemcsak a foglalás és az ajánlatok készítésekor segítünk Önnek, hanem egész nyaralásuk alatt számíthatnak ránk! Mivel anyanyelvi szinten beszéljük a horvát és szerb nyelvet, így szükség esetén könnyedén a segítségére lehetünk!

  Hívhat minket bizalommal a nap 24 órájában és mi azonnal próbálunk Önnek segíteni, hiszen történhet bármi a nyaralás alatt, ránk számíthat! 

 

  Szállásaink egyenesen a tulajdonosoktól vannak, így biztosak lehetnek abban, hogy a legjobb áron adjuk Önnek az apartmanokat! Az apartman tulajdonosok is mindig a minőségi és a legjobb munkára törekednek, ezért fontos a vendégeik és egyben a mi vendégeink kényelme, elégedettsége!

 

 

FONTOS NEKÜNK, HOGY ELÉGEDETTEK LEGYENEK, FONTOS, HOGY JÓL ÉREZZÉK MAGUKAT!

 

FOGLALJON SZÁLLÁST NÁLUNK, A WWW.SZALLASBAZIS.HU!